Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nervös inför Gymnasiet.

Tack Beth!!!

Jag förstår inte varför vissa meningar som jag skriver tycks gå en del människor rakt förbi. Får skriva om och skriva om...
Ha, ha. Skriva bibeln för djävulen... känns så faktiskt. Och om man vill misstolka det jag skriver så verkar det ju inte spela nån roll vad jag präntar ner.

Gör inte narr av att kronisk halsfluss bara försvinner sådär efter att man slutat dricka mjölk! Då blir jag förolämpad å mina och min väns vägnar.

Det här är mycket intressant. Varför blir de flesta människor så upprörda och rent av förbannade när man tar upp det här med mjölkens skadeverkningar? Varför avfärdar man min mamma och hennes sambos efterforskningar som om det vore flugskit? Det måste finnas en fördold verksamhet här. En sekt som ingen någonsin avslöjat... Helt klart mycket märkligt.

Och Petter! Gudars skymning jag har aldrig, aldrig påstått att det skulle vara nyttigt att dricka alkohol. Om du läser om mina inlägg så förstår du nog. Du är bara tjurig för att du själv är en mjölkälskare. Och det är som sagt bara att fortsätta dricka om du tycker om det men jag vill poängtera att det medför vissa risker som man bör vara medveten om. Jag tog alkoholen som jämförelse eftersom den också är skadlig men folk dricker emellanåt ändå...

Hoppas hoppas att alla fattat detta rätt nu!


Namn: Älva
E-post:
Tid: 08:35
Datum: 2004/08/25