Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Kung artur BLLLLLLLÄÄÄÄ!

Angående invandring. Finland har inga gruppvåldtäkter, Finland har i stor sätt heller inga invandrare från vissa sydländska kulturer. Sverige har gruppvåldtäkter. Sverige invandrare från vissa sydländska kulturer. Tidigare, innan vi hade invandrare från vissa sydländska kulturer, så hade vi inga gruppvåldtäkter. Nu har vi det, och vet ni vad? Alla gruppvåldtäkterna begås av invandrargäng. Vanliga våldtäkter är mer rättvist fördelade även om folk från vissa sydländska kulturer är överrepresenterade där. 80% av alla i fängelse är också invandrare, likaså är det flesta kriminella invandrare.
Intressant är att min samhällslärare kom med påståendet att det är unga män som står för merparten av brotten i samhället. När jag försökte peka ut att det är unga män från vissa sydländska och östländska kulturer som står för merparten av brottsligheten så gillades inte detta. Varför är det tillåtet att peka ut genus och ålder men inte etnicitet? Varför är en generalisering mer kränkande och förbjuden än andra?

Och varför är det lite skumt att min vill ta hårdare tag mot invandring, Gorg? Invandringen är ett ekonomiskt, brottsligt, socialt och kulturellt problem. Den fördel invandring ger, folk som gör samhällets skitjobb skulle ändå kunna fås utan nackdelarna om man importerade folk från den östasiatiska kulturzonen (inklusive muslimska Malaysia) eftersom folk där är hårt arbetande, företagsamma och väldigt sällan en belastning för samhället. Östasiater har också visat en större vilja att underordna sig den rådande ordningen i länderna dom flyttat till, så vi behöver nog inte oroa oss för hedersmord och assimilerbara befolkningar som, pga demografiska orsaker, till slut kommer bli majoritetsbefolkning i de länder dom kommer till. Vi slipper helt enkelt den multikulturella utopin.

Och nej, jag tror inte på rasbetingat beteende i någon större grad (även om det uppenbarligen finns skillnader, tex så är östafrikaner snabba, östasiater rätt så små och, ja, svaga) utan på kulturbetingat beteende. Något historien också har visat.


Namn: Petter
E-post:
Tid: 23:11
Datum: 2004/08/27