Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Oh, god, no. Please, no.

Naturligtvis menar jag inte att det är söta tjejers fel...
A, Det är inte fel att vara söt/snygg. Det är de tjejer som inbillar sig att de är förmer än andra för att de är det som är irriterande. Det finns massor med söta tjejer som inte är "sockerpullor".

B, Att folk svälter sig eller tror att de måste stoppa silikon i tuttarna är visst någons fel. Idén skulle inte dykt upp i hjärnan om det inte var för att de hela livet blivit matade med bilder på hur en kvinna "ska" se ut. Det är givetvis inte heller de söta/snyggas fel Men jag tog det som exempel på att vårat samhälle är utseendefixerat.

C, Rätt kläder var viktiga redan när jag var ung. Man skulle ha jeans från Gul&Blå eller Puss&Kram. Möjligtvis Wranglers eller Levi´s. Man skulle ha en Beirutväska annars var man hopplöst ute och rätt sorts seglarstövlar m.m m.m. Så att "se rätt ut" gällde även då.

D, Jag tror varken jag eller Älva någonsin har sagt att alla snygga tjejer är bimbos eller att alla fula är smarta. Det är absolut inte något brott att se bra ut, det är bara en genetisk slump som man visst kan få glädja sig åt. Återupprepar eftersom det verkar svårt att få det att gå in. Det är de här tjejerna som tror sig förmer för att de har utseendet på sin sida som vi retar oss på.


Namn: Beth
E-post:
Tid: 21:14
Datum: 2004/09/01