Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Kung artur BLLLLLLLÄÄÄÄ!

Jag förespråkar en ganska sällsynt falang av åsikter(eller åtmistone sällan hörd), det vill säga att det är BÅDE "svenskens" och "invandrens" fel att den sociala situationen är som den är. De flesta menar på att det bara är "vi" som gjorde fel, och Nationaldemokraterna menar på att det bara är "de".

Jag tycker att det är en självklarhet att man skall kunna ställa krav på invandringen. Men stor del av ansvaret ligger också hos regeringen. Man skall inte LÅTA dem bosätta sig i ghetton som Rinkeby och Rosegård. Jämn fördelning är viktigt.

(Visste ni föresten att Kristedemokraternas kommuner i Småland är de som lyckats bäst med intergrationen in i samhället, i hela landet, utav kön och etnicitet inom arbete, bostad och politiken. Stockholm är där man lyckats sämst och Socialdemokraterna det parti med minst invandrare i förhållande till storlek. Lite kuriosa sådär...)

Det är en självklarhet att man ska kunna sätta krav på ALLA människor i det här samhället. Tabut som finns i Sverige där det är fult och rasistiskt att äns påstå att invandrare är mer kriminella än andra eller fattigare än andra. Det är ju bara fakta.

Ifall nu någon officiell politiker säger att så är fallet så är det bara för att i samma andetag skylla alltihop på kriget i Afghanistan, USA, Israel, jultomten, börschkrashen i Tyskland 1928 eller akrylamid i Sour Cream Onion-chipsen.

Man MÅSTE säga att så här är fallet: Invandrarna har det skit i Sverige och vi håller på att ta ett stryptag på oss själva genom att försörja en växande grupp mäniskor som inte bidar i den utrsäckning de skulle kunna. De beter sig som skit. Vi beter oss som skit, och vi har behandlat situationen dåligt.

Men som till och med liberalerna av liberaler, Mauritcio Rojas, säger så finns det vissa saker som inte kan tollereras.

Våldtäkt(trota att den vanligaste förklaringen är att våra kvinnor enligt den arabiska kulturen BER om att bli våldtagna genom sin klädstil), hedersmord, mord, stöld, rån osv.

Grundläggande värderingar vi står för som vi INTE kan rucka på bara för en massa konfliktsrädda människor försöker göra bokstavligen allt för att ta in invandrare och smälta samman våra kulturer. Vi tror på något och det måste vi stå för.

"Assimilation" säger dessa konfliktsrädda individer. "Demokratiska värderingar" säger jag.



Slopa tabut och få upp diskutionen. Ta tjuren i hornen och stoppa omedelbart bidragsberoendet som är en stötesten för hela den svenska ekonomin.


Namn: Svansi
E-post:
Tid: 22:22
Datum: 2004/09/02