Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Kung artur BLLLLLLLÄÄÄÄ!

"Lägg av Petter!
Sånt här jäkla skitsnack kan du ventilera någon annanstans. Visstär invandrare överrepresenterade men det beror snarare på vår oförmåga att inlemma dessa människor i samhellet. Det är en fråga om bristande integrering snarare än kulturella skillnader. Det är deras sociala situation som gör vissa av de här grabbarna till rötägg."

Yeah right? Det är samhällets fel! Dom stackarna är tvungna att bo i ett demokratiskt land, dom tvingas äta mat varje dag, vi tvingar på dom rinnande vatten, el och lägenheter, och dom tvingas genomlida den statsfinansierade skolan! Klart Dom inte haft en chans i livet, allt är samhällets fel! Samhället tvingar dom att bli gangsters och våldtäktsmän (observera att jag inte menar majoriteten, majoriteten må inte vara integrerade, men majoriteten är inte kriminell)! Fy på dig samhället som inte ger dom en chans, för inte är det deras fel, dom hade ju inget val.

Sen så är det jävligt lågt, jävligt kränkande och väldigt vanligt i PK-falangen att vifta bort motståndaren argument som skitsnack.

"Man talar idag om att vi behöver jobba mer. Se istället till att invandrare får vettiga jobb och att inte klumpa ihop dem på samma ställe så kommer du se att problemen kommer att minska."

Om ghetton håller jag med, men se till ?att invandrare får vettiga jobb? är ju lättare sagt än gjort, en 44-årig kurdisk jordbruksarbetare är inte direkt de Sverige behöver.

"Svenska killar som lever under samma villkor tenderar också att bli kriminella.
Men jag tänker inte fortsätta denna diskussion. Den har inget här att göra. Dina fördomar om "vissa sydländska och östländska kulturer" föreslår jag att du ventilerar på annan plats."

Fördomar??? Fördomar: Förutfattad mening som inte är grundad på egen eftertanke. En gång så var jag förmodligen mer PK än dig, såvisst är mina åsikter idag, som står i stark kontrast till mina åsikter igår, definitivt grundade på eftertanke. Efter som jag dessutom bara talar i generella drag och statistik så beter jag mig inte fördomsfullt mot någon individ. (Faktum är att jag har invandrarvänner) Återigen ägnar du dig åt pajkastning?
Och vaddå ventilera? Jag uttrycker mina åsikter, precis som jag jämt gör, jag ventilerar inte dom. Jag är inte nån jävla klimatanläggning.

?Visst har man lika stor rätt att störa sig på invandrare som svenskar att därifrån gå till att det skulle vara "kulturellt betingat" att begå brott är en annan sak.?

Du är naiv. Klart beteenden är kulturellt betingat. Macho-attityden i de latinska länderna är kulturelltbetingat. Den islamiska fundamentalismen är kulturelltbetingat. Religion är kulturelltbetingat. Värderingar, som feminism, är kulturellt betingat. Rasismen i den amerikanska Södern är kulturelltbetingat. Och slutligen så är den islamiska kvinnosynen kulturelltbetingat. På senare år har man hört om tjejer som kallas för horor i skolan. Media upprör sig ofta om detta, men undviker ändå att berätta vilka det är som kallar dom horor. För att citera en arab från min skola ?Hans mamma är en hora, hon är schön ändå, men hon är en hora.? (mamman ifråga har skiljt sig och, tror jag, har börjat träffa män. Stygg flicka.)
Och enligt denna kvinnosyn så är en svennehora i kort kjol som flörtar och är stupfull ett helt legalt offer för ett gangbang. Likaså är hedersmord ett resultat av den kvinnosyn.
Fan, bara påståendet att det skulle vara socialtbetingat och inte kulturellt är helt sjukt. Fruktade du i din ungdom gäng av finska invandrarungdomar? Mördades invandrar kvinnor om dom gifte sig med någon annan än familjen ville? Varför begås inga gruppvåldtäkter i Finland? Hur kan du vara så naiv? Vakna upp, lämna ditt etniskt homogena radhusområde och se hur dagen Sverige egentligen ser ut.

På min gamla skola hotades en lärare med en soft-air gun. Dom som gjorde de var invandrare, när dom släppts ur häktet skröt dom om det. Skolan är också rädd att dom ska få komma tillbaka, eftersom dom fruktar att dom ska hyllas som hjältar bland invandrarna. Vi hade förra året ett 30-tal polisanmälningar för framförallt misshandel på samma skola förra året. Gissa vilka som alltid startade bråket (även om dom väldigt sällan vann)?

Här har du en sida gjord av några invandrarrebeller. Området som sidan handlar om ligger granne med mitt. www.aboo.tk
Dessa människor är nästintill romantiska förebilder bland utlänningsungarna i området.

?Jag som bor i ett radhusområde där nästan bara "infödda svenskar" bor kan garantera att det är synnerligen vanligt att spika fram till klockan elva på kvällen och börja köra den elektriska sticksågen kl 7 på morgonen i semestertid. Eller klippa gräsmattan. Juli är ett inferno med spikande, borrande och sågande, för då har gubbarna semester... Lägg till det de ständigt osande grillarna, festerna, kräftskivorna. Lugnt blir det först då sommaren är över.?

Tja om du vill jämföra gräsklippande med skottlåssning, rån (vet du hur ofta lokala OK rånas?) så är det väl din rätt?

?Dessutom så är det märkligt att jag som suttit i så många växlar upplever att det oftast i 75% av fallen när folk är buffliga och otrevliga och kör över telefonisten så är det dem med en speciell brytning... Bara ett konstaterande.?

Kulturellt betingat beteende. Skulle kunna vara eftersom de flesta telefonister är kvinnor, eller för att de helt enkelt saknar den svenska artigheten (vilket inte är en formell artighet med titlar och skit).

Svansi: Bra skrivet! Och när jag säger assimilation menar jag assimilation, inte nån blandröra?


Namn: Petter
E-post:
Tid: 15:54
Datum: 2004/09/04