Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Kung artur BLLLLLLLÄÄÄÄ!

Petter skriver:
»"Svenska killar som lever under samma villkor tenderar också att bli kriminella.
Men jag tänker inte fortsätta denna diskussion. Den har inget här att göra. Dina fördomar om "vissa sydländska och östländska kulturer" föreslår jag att du ventilerar på annan plats."

Fördomar??? Fördomar: Förutfattad mening som inte är grundad på egen eftertanke. En gång så var jag förmodligen mer PK än dig, såvisst är mina åsikter idag, som står i stark kontrast till mina åsikter igår, definitivt grundade på eftertanke. Efter som jag dessutom bara talar i generella drag och statistik så beter jag mig inte fördomsfullt mot någon individ. (Faktum är att jag har invandrarvänner) Återigen ägnar du dig åt pajkastning?
Och vaddå ventilera? Jag uttrycker mina åsikter, precis som jag jämt gör, jag ventilerar inte dom. Jag är inte nån jävla klimatanläggning.»

Kan du sluta lipa över hur dumma alla "PK:are" är och ta diskussionen i stället? Om du tar ett klassperspektiv på frågan ser du plötsligt att brottsstatistiken är samma som alltid: Underklassen begår brotten. Vi blir inte av med underklassen för att vi inte släpper in invandrare.

Förresten, Tor Paulsson, Nationaldemokraternas affischpojke vid EU-valet, åkte nyligen in för att ha spöat upp sin flickvän i midsommar. Ett klassiskt svartsjukedrama. Är det kulturellt betingat?


Namn: Gorg
E-post:
Tid: 12:58
Datum: 2004/09/05