Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Studiemetoder

När man kommer till en punkt då man inser att det finns något man aldrig kan bli av med så måste man se över sitt liv och försöka leva med det. Man ransakar sig själv och ser att vissa saker är man nöjd med och de nehåller man. Andra saker är man inte nöjd med och de förändrar man. Vissa saker går inte att förändra, eller är inte värt det, och då får man ha det med sig på minuskontot.

Jag lider med dig Christina. Har en morbror med svår tinitus som har två småbarn, och en bror med det, så jag förstår hur jobbigt du har det. Finns väl olika sorters brus och sånt som lindrar smärtan. Brorsan har skaffat akvarium...



PS. Beth, jag säger inte att du har fel, men man borde aldrig använda ord som "givetvis" när man håller en sån här disskusion. Hela grejen är just det att ingen VET vad som är orsaken. Jag tror att mycket tyngd kan ligga vid att man omedvetet "fuskar". Vi tappar mer och mer perspektivet om var pengarna kommer ifrån. "Det här partiet vill ge oss mer pengar från himlen än det andra" osv. Att söka bidrag och sjuksskriva sig har ändrat innebörd.


Namn: Svansi
E-post:
Tid: 22:19
Datum: 2004/11/03