Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Fantasy Förlag -- svar från Wela

Intressant. Skulle vara ännu roligare att höra mot vad och i vilket syfte jag intrigerar. :)
(Särskilt som jag lägger ned rätt mycket tid av mitt liv på att sprida svenskspråkig fantasy, där jag till skillnad från Wela Förlag inte har något som helst egenintresse.)

Sökresultat på "Wela" (6 träffar), vi har inte skrivit någonting på eget inititiv. Jag har personligen raderat någonstans mellan fem och tio nyhetstips jag inte har ansett vara av värde för sidans besökare, där det har handlat om bland annat att Wela Förlags böcker har recenserats (vi tycker det är jättebra att ni använder funktionen och hjälper gärna till att sprida att ni finns, men vi försöker ha lite urskildring). Lägg till det att jag är en av minst trettio personer som kan göra den bedömningen så skulle jag vilja säga att det nog har funnits ännu fler, med tanke på att jag inte sett ett enda från just dig. Att då i förbifarten använda ett ord som för mig och de flesta jag vanligtvis talar med via internet inte har en särskilt stark klang är i mina ögon fullt berättigat, särskilt som jag inte ens har uttryckt att jag önskade att det var på något annat sätt.

Det Cecilia gör, det vill säga slänger ur sig att jag intrigerar, kallar jag roande men likväl förbaskat onödig. Osnyggt.


Namn: Julle
E-post: johan-julle@telia.com
Tid: 21:23
Datum: 2004/11/20