Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Idiot

okej, nu tar vi det här från början. som du säkert märkt är detta ett diskussions forum, i ett sådant kan personer med gemensamma intressen (i det här fallet fantasy) diskuttera mer eller mindre intressanta fatasy relaterade ämnen. då och då kommer det oundvikligen in någon lustigkurre och ska visa sig duktig och postar ett inlägg liknande det du klagar på.

om du nu tar en titt i den högra delen av fönstret (höger är samma sida som du hälsar med och cyklar på trotoaren) så ser du dels det inlägg vars rubrik du klickar på, möjligen lite information om postaren och dessutom de viktiga knapparna i ett diskussions forum: Nytt Inlägg, Tillbaka och Besvara inlägg. "tillbaka" kan vi strunta i för tillfället, det är de två andra som är viktigast nu. nytt inlägg är det du använder medans Besvara används för att skapa något som kan likna en diskussion.

det där blev visst ganska osymmetriskt och poänglöst : / kort sagt, det e rena rama idiotin att skapa ett nytt inlägg bara för att kritesera någon annan i korta ordalag.

mvh MeSmile


Namn: mesmile
E-post:
Tid: 19:05
Datum: 2001/01/24