Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

SC2

Wertas/Rulle: Du verkar ha några underliga uppfattningar om saker o ting.

De nya konsolerna är datorer så när som på hårdvaran (pekdon o tangentbord) och operativsystemet. Har du någonsin öppnat en konsol? Ta en XBOX t.ex. så hittar du minnen, hårddisk och processor och grafikkort etc. Allt som man behöver för att göra det en pc kan.

->"men då behöver man ingen tv"
Jag förstår mig inte riktigt på den frasen. Tror inte att det finns ett enda hushåll som är utan en i hela sverige förrutom i de elfria byarna.

Och likadant med spelen. Faktum är att spelen är lättare att få tag i till konsol än pc för man laddar hem dem och bränner dem med. Kan spela spel till vilken konsol du än nämner på XBOX. God bless emulators. O andra sidan säger de att gud är emot spel och vadslagning så han har nog inte så mycket med saken att göra.

Minneskort? Enbart playstation och Nintendo64 som använder det och det fick aldrig stor genomslagskraft. Nuförtiden behövs de inte. Enbart i samma syfte som disketter och cd skivor, att flytta data från ett ställe till ett annat, inte spara information. Det problemet finns inte längre för de klyftiga människorna på hårdvaru utveckling kom på att man kan använda hårddiskar till att spara.

PC och andra sidan får virus, hackas, hänger sig, får slut på minne, måste formateras med 3-4 månadaders mellanrum, uppgraderas och dessutom är spelkänslan mycket sämre.

Se bara på Zelda på Nintendo 8bit, det kan man aldrig uppleva fullt ut på en pc.

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 13:28
Datum: 2004/11/29