Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

NoK och fantasy

Darce: Releasedatum? Öh, vänta, först ska manus bli klart ... och sedan ska förlaget säga hurra, och sedan så ... Bara att hålla tummarna för att det vägen den här gången också.

Övrigt: Förlag är inte ofelbara. Det händer att man ger ut böcker som sedan får dålig kritik och säljer dåligt, och vice versa. Om ett förlag var Gud Fader självt när det gällde att bedöma manus, skulle varenda en av deras böcker ligga på topplistorna osv.
I dagens läge behöver i alla fall ingen vara rädd för att deras manus aldrig ska nå ut till omvärlden även om förlagen är aldrig så motvilliga. Man kan lägga ut det hela på en hemsida, eller köra print-on-demand eller ... vill man bli läst, så blir man läst! Om än med ytterst liten förtjänst.
Jag önskar Beth och Lizzie lycka till. Jag vet allt om hur det är att vara sårbar och full av självtvivel i det här fallet. Men det är härligt att läsa att du tror på din historia, Beth! Jag trodde på min. Det var det som fick mig att anstränga mig så mycket.

Kill your darlings är ett känt uttryck som inte behöver syfta på vissa figurer, om jag har fattat det rätt. De tolkningar jag sett, handlar mest om favorituttryck. Man hittar på meningar som man tycker är såå bra och fyndiga, men måste kanske senare inse att det inte platsar i denna berättelse. Alltså måste de strykas. Aj.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 22:31
Datum: 2004/12/22