Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

svart Eld. Entligen...........

Elido: Jag har läst artikeln om tinnitus och den var dessvärre otroligt korkad. Kom ihåg att spänna av emellanåt och ät regelbundet så försvinner din tinnitus, yeah, awright. Och så någon liten antydan att tinnitusbesvär består i att man i stressade tillstånd börjar störa sig på de där ljuden som man normalt sett ändå alltid har i örat och så blir man överkänslig. Och så en fet rubrik om någon som blivit "botad". I texten framgick det sedan att han lite vagt lyckats vända en mycket negativ trend. Så var det med den boten. Jag har däremot hittat en betydligt mer effektiv bot själv, i form av en tinnitusmasker som gjort att jag nu i två månaders tid levt ett så gott som normalt liv. Med plingelingackompanjemanget i skallen, men utan att det dominerat hela tillvaron.
Att känna sig aningens bättre än självmordsmässig är inte vad jag kallar att bli botad. Att stress ökar tinnitusbesvär vet nog varenda tinnituspatient. Och att motion och nyttig mat är bättre än ingen motion och onyttig mat vet väl ... öh, alla? Eller?

Men som sagt, jag fick ett litet hjälpmedel som gjorde en enorm skillnad.

Då var det mer bekymmersamt i helgen när jag skrev ett inlägg här på forumet, för att timmen efter drabbas av andnöd. Fick åka ambulans. Spännande. Nu har jag fått antibiotika mot min lunginflammation och blev till slut feberfri efter tio dagar i dimman. (Jävla influensa.)

Men gissa om jag tar det lugnt just nu ... :) Myyycket lugnt. Barnen har andra fått ta hand om. Jag ser fram mot att få fortsätta pyssla med Ulven och hans våndor.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 23:17
Datum: 2005/03/03