Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Bra serier (2)

Jupp, nu kommer det ännu fler premiärer! :)

Desperate Housewievs börjar på kanal fem den 29 mars, klockan 21.00.
Jag har itne sett serien, så jag kan itne garantera något, men jag tror den är jättebra. Serien handlar om ett gäng hemmafruar i äppelpajsamerika, vars perfekta liv inte är så tillfredsställande som de föreställda sig. Ni har sett reklamen, ni kan gissa er till hur de löser det problemet... :)

TV4 ska visa Tru Calling. Serien är en flopp, men "Faith" ifrån Buffy är med, så jag tyckte jag borde nämna det. Torsdagen den 31 mars, klockan 23.05, ska serien ha premiär. Jag tror att serien handlar om en tjej som är... synsk, eller något sådant.

Angel ska komma till svensk TV. Nu på en hyfsad tid... ZTV ska visa säsong ett på lördagar klockan 19.00, med start den andra april. Eftersom det här är S`ZTV och inte TV4 innebär det att säsong två kommer att visas, förr eller senare. :)
Serien är en action-drama serie med betoning på det första. Den handlar om en vampyr med en själ, en skådespelerska utan talang och en halvfull halvdemon som försöker få dem att rädda liv. Sarah Michelle Gellar gästspelar lite då och då.

Vad tycker ni om Lost, hitills?
Jag äslakr den. Det går riktigt bra för den också, den får över 1 100 000 tittare varje vecka. :)


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 00:03
Datum: 2005/03/19