Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Synvinkel

Morgonen
Min synvinkel av morgonen:

Plötsligt vaknar jag av att min pappa går in i mitt rum och är redo för att väcka mig. I samma stund så bryts den sköra tråden mellan mig och evig lycka och jag vaknar i en värld som inte hälsar mig välkommen. Det enda som väntar mig under dagen är sorg, klagomål, och irritation men om jag har tur kanske jag får se en glimt av lycka. Efter det att jag upplevt alla dessa känslor är min far på väg ut ur mitt rum.

Efter drygt fem minuter reser jag mig upp ur sängen utan besvär och klär på mig. När jag väl klätt på mig ser jag min dator som står där som en djävulsk frestelse som bara djävulen själv kan ha konstruerat. Vanligtvis brukar jag stå och fantisera om att få sätta mig ner och spela istället för att gå till skolan, men det är förstås en omöjlighet så jag slutar fantisera och går ner för att ta något att äta.

När jag väl gått ner och ätit ställer jag in disken i diskmaskinen och går vidare mot badrummet. Väl där fixar jag min frisyr och borstar tänderna samt tvättar mitt ansikte med tvål. Efter det går jag ut ur rummet och mot tamburen och klär på mig minna ytterkläder.

Sen är jag redo för att tillbringa ännu en dag av mitt liv i skolan.


Namn: Prince of Darkness
E-post:
Tid: 19:30
Datum: 2005/04/16