Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

De betalar dina hastighetsböter

Hört väldigt mycket positivt om denna idé men ibland även någon negativ kommentar. Bolaget försäkrar dig alltså mot hastighetsböter, www.tagen.se . De har växt sig otroligt stora och skall enligt dem själva snart lansera i Danmark o Norge också.

Att www.tagen.se är en smart idé är det nog ingen som tvivlar på. En idé som två riktigt smarta personer kommit på. Jag menar såhär, att betalar de bara hastighetsböter mellan 1-30km för fort och dessutom bara på 70-110 vägar så är det helt ok.

Hade de däremot betalat på 30-50 vägar också där skoler befinner sig, samhällen mm så hade det varit sämre.

De betalar mig vetligen bara ifall du kör för fort, inte om du kombinerar de med vårdslöshet,ej har bilbälte mm. De säger sig väl själv då att folk tänker på hur de kör och vad de har för säkerhetsutrustning att tänka på mm.

De är ju som om jag hade tecknat en villa försäkring som bara gällde ifall jag låste dörrarna när jag gick hemifrån, hade jag då låst dörrarna när jag gått till jobbet??

Som de själva skriver i Aftonbladet, man ställer väl inte ljusen närmare gardinen bara för att man har skaffat en försäkring mot brand?? Bra sagt tycker jag. Vi människor är vane djur, en försäkring får inte oss allra flesta att öka riskerna.

Men om misstaget är framme så hjälper de till, ekonomiskt. För billigt är de ju, otroligt billigt.

Jag hoppas det lyckas än bättre än vad de redan gjort och hos mig skulle jag gärna haft dem båda, för hjärna verkar de ha för ett helt 20:e manna företag.

MVH
Sara


Namn: Robban
E-post: smbif@hotmail.com
Tid: 17:14
Datum: 2005/05/04