Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Katharine Kerr och det magiska landet Deverry

Var hälsad, samtliga läsare.

När jag för första gången besökte denna hemsida, vilket tragiskt nog var tidigare idag, möttes jag av en stor besvikelse. Det är förståeligt att alla författare inte står med på listan. Vad jag vill uppmärksamma är en författare som inte är av dess like, nämligen Katharine Kerr. Många av er har säkerligen hört talas om henne förut och förstår säkert mina starka känslor kring alla de böcker hon skrivit. Nå, för att komma någonstans med detta så ska jag ställa två frågor.

1. Katharine Kerr har utgivit elva böcker i serien om det magiska landet Deverry (den tolfte är under beabetning). Men till mitt stora förtret finns den elfte boken ingenstans att finna, i alla fall inte på bibliotek. Jag har skymtat boken på bokhandlar, dock skriven på dess ursprungliga språk, engelska. Mina engelska kunskaper är näst intill utomordentliga, men jag föredrar att läsa böcker på svenska. Så, är det någon som tipsa om vart denna bok, översatt till svenska, går att finna?

2. Som jag tidigare sagt, Katharine Kerr har verkligen sitt eget sätt att skriva på och det fascinerar mig. Är det något som känner till någon annan författare som skriver likasinnat (om ni förstår hur jag menar med det)?


Namn: Faith
E-post: j_malmsten@hotmail.com
Tid: 11:49
Datum: 2005/05/25