Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Katharine Kerr och det magiska landet Deverry

Älva: Jag håller med dig fullständigt. Ack, jag förstår dig så väl. :)

Beth: Till att börja med vill jag först framlägga att jag inte hade någon avsikt att förolämpa någon. Och om det vore någon som borde känna sig kränkt eller förolämpad så är det Älva, som budskapet var riktat till. Jag erkänner öppet att jag kan vara väldigt provocerande med vad jag skriver, men jag är alltid ärlig och uppriktig av mig.

Jag vet inte hur Älva har reagerat på mitt sk påhopp, men hon verkar ta det med lätthet. Och vad jag diskuterar med en annan angår väl egentligen inte dig, Beth, eller hur? Som en nära vän till henne förstår jag hur du resonerar, men det är samtidigt inte din plats att lägga dig i.

Sedan har jag diskuterat för fullt på detta forum, inte lagt fram förolämpningar eller påhopp. Som ett forum och en plats att diskutera har jag rätt att yttra mig, enligt lag. Däremot om det gällde främlingsfientlighet, ras- eller könsdiskriminering eller liknande så hade varit en helt annan sak.

När jag skrev det angående Älva försökte jag vara rolig, något som Älva verkade förstå. Tragiskt nog verkar du inte göra det. Men om det bekymrar dig så mycket, Beth, så ber jag ödmjukt om ursäkt. Men varken för din skull eller någon annan skull så kommer jag sluta säga vad jag tycker. Kan du inte tåla sanningen borde du hålla för öronen.

I övrigt borde du lära dig att kunna hantera ett skämt, även om jag måhända tog i lite i överkant. Så, om du har några andra spörsmål du känner att du vill yttra, skriv i så fall till min mail så vi slipper onödigt tjafs på detta forum. Vi ska trots allt diskutera, right?


Namn: Faith
E-post: j_malmsten@hotmail.com
Tid: 08:57
Datum: 2005/06/01