Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Katharine Kerr och det magiska landet Deverry

Det har du rätt i. Men jag vet vad jag skriver och hur jag menar med det jag skriver. Är det ändå inte lustigt att även om jag nu är så elak som jag framstår att folk ändå kommenterar det hela? Den här tråden var det jag som startade upp och, konstigt nog, har den blivit väldigt populär. Så kanske ligger det något intresse i vad jag skriver.

Och förresten så var det Jörgens åsikt att diskussionen lades ned i en annan tråd, inte denna.

Jag tänker inte lägga ned en diskussion i en tråd jag startade. Men jag är väldigt öppen för att diskutera det egentliga ämnet.

Det var alltså Katharine Kerr och det magiska landet Deverry som denna tråd handlade om (om folk minns det). Många verkar vara av åsikten, enligt Kerr själv, att de tror att det hela utspelar sig i Storbritannien. Jag är inte sen att erkänna att jag i början var en av dem. Men varför tolkar man det så? Varför tror man inte i början att det utspelar sig i Gallien, som Kerr påpekar att det gör?

Det kanske bara är jag, men är inte hennes sätt att skriva helt makalöst? Jag har precis påbörjat boken Farornas Väg, av Robert Jordan, som verkar lovande. Jag kanske är Kerr-skadad, men jag fastnar inte för han på samma sätt som för Kerr. Hennes sätt att beskriva sin omgivning och alla karaktärer och så detaljrik och ingående att jag nästan blir mållös (vilket inte händer ofta).


Namn: Faith
E-post:
Tid: 12:33
Datum: 2005/06/03