Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Fjärde boken i A Song of Ice and Fire

Varning spoiler!!!!!!!!!!!1






Steinman: förutom Howland Reed kan jag också tänka mig Dany. Kom ihåg visionerna hon fick i House of the undead (så skickligt som det var gjort undrar jag om Martin varit ute på några psykedeliska äventyr i riktiga livet):

- Prinsen (Rhaegar) som faller och blöder om bröstet och med sitt sista andetag vispar sin älskades namn (Lyanna).

- En man vars ögon inte är "violet" utan "liliac" (alltså Rhaegar), som återfinns med en kvinna och ett litet barn (Jon), och barnet skulle vara något i stil med "Ice and fire", minns inte exakt.

Om Dany på något sätt kan komma att tyda de där visionerna sitter även hon med sanningen.

Svansi:

"När det gäller Varys så är det ett som är säkert: Det är han och Littlefinger som ligger bakom all skit som har hänt (även om jag tvivlar på att de hjälper varandra)."

Littlefinger är en skitstövel som bara bryr sig om Littlefinger. Jag önskar verkligen livet ur karln. Med tanke på de höga mortalitetssifrorna så långt kan är oddsen för att han skulle stryka med åtminstone hyggliga.

Varys är en på sitt sätt hederlig karl, som kämpar för att få tillbaka rikets rättmätige tronföljare. Det framgick redan i första boken. Det är Varys och master Illyrio som Arya såg i den där tunneln.


Namn: Sardaukar
E-post:
Tid: 22:37
Datum: 2005/06/18