Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

www.deathgame.se

Inget med CS att göra? Får se...

Folk som har för mycket tid över och för lite att göra. Alltså grips man av begäret av att hitta på något. De värsta hänfaller åt CS beroende och inom kort börjar de även tala CS språket (synonymt med lunarspråket för den som undrar men fler nyckelfraser; flashhora t.ex. är när man utsätter sina medspelare för synden att förblinda dem en kort stund).

Dessa beroende människor blir alltmer aggresiva i sitt spelande, upphör att ha socialt liv och intar Jolt Cola intravenöst för att hinna med ytterligare etthundra frags innan solen gått över horisonten på morgonkvisten. Snart försvinner kicken i att bruka sin Desert Eagle eller sticka ned en Top 100 lirare på Clanbase. Det är då man skriver upp sig på detta och omsätter parnoia, "våld" och "vapen" i verklighet. Iofs verkar det ju intressant att "strypas" av ett godissnöre med jordgubbssmak.

Men när jag tänker på saken kan det medges att liknande beteende kan iaktas hos WoW spelare. Väldigt lycklig att jag är en småaktig bokmal som hellre gör en hemsida i php för hand än att bli fast i ett CS träsk ;)

Hmm... Hoppas att mina fördomar inte runnit över? ;)

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 22:20
Datum: 2005/06/22