Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Forum: Fantasy?

Jag känner mig inte träffad angående kommentaren om "främlingsfientlighet". Inte ett dugg. Jag kan dessutom hålla med om att det ibland är synd om nykomlingar som glatt presenterar sig här med "hej, jag älskar Jordans böcker, när kommer nästa?" eller ännu värre "någon mer än jag som gillar Eddings?"
Så ska det förstås inte vara!

Jag hör också till dem som gärna röstar för en förnyelse av forumfunktionerna, med inloggning och kanske en FAQ ...

Men om en redan välkänd forumist här skriver ett off topic-inlägg här blir det säkert mer accepterat än om en nykomling gör det - för den etablerade medlemmen har då redan tidigare skrivit on topic-inlägg och vet vad detta forum är.

Jag läste inte Carole-tråden så mycket för det intresserade mig inte. Fortkörningstråden var däremot spam så att det skrek om det och jag tycker därför inte att den skulle vara här. Om reklamen åtminstone haft en svag koppling till ämnet fantasy eller litteratur hade det kanske varit förståeligt, men det här var så helt utanför ämnet som det bara kan bli. (Hur många av besökarna på detta forum har förresten egen bil? Minoriteten, gissar jag.)

Att sedan avsändaren av inlägget kallar sig Sara, uppenbarligen heter Robban, och att ägaren till företaget händelsevis också heter det (ja, jag kollade upp det) sticker också i ögonen. Att inleda sin vistelse på ett forum med att komma med ett s k vänligt tips om något helt annat, är inte så smart. Säg det forum med specialinriktning som egentligen skulle acceptera något sådant!

Sedan finns det också trådar av ett visst allmänintresse. Glassrecept i sommarvärmen kan säkert vara mer välkomna än reklam för en ytterst tvivelaktig sak. Jag har kört bil i över tjugo år utan att få fortkörningsböter, för min fotled är så rörlig att jag klarar att lätta på gasen. Vilket är lite enklare än att teckna försäkringar, om man så säger.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 12:48
Datum: 2005/07/08