Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Cyklist ja vist!

Frågan är bara vad som händer med din dator (många plastdetaljer), din tvättmaskin (och tvättmedlet??) och din dammsugare om oljan tar slut. Eller vad du ska ta på dig. Eller, som sagt, vad du ska äta. Eller hur sjukvården ska ge dig bra vård när möjligheterna till god hygien drastiskt sjunker.

Lite högteknologi vill jag allt behålla. Utan el lever man t ex obekvämt, det anser jag absolut. Jag har ingen som helst lust att återvända till 1800-talet ...

Men jag ser gärna att informationsinfarkten minskar i vårt samhälle. Folk är svårt stressade på grund av informationsflödet från alla medier, det är min åsikt. Vi är överstimulerade och klarar därmed inte livets realiteter, varpå vi sedan skyller våra besvär på livets realiteter. (Sjukdomar, relationsproblem, jobbproblem etc)

Jo, jag bor oerhört trevligt till, har bara några meter mellan min arbetsplats och badstranden. Har kossor och kantareller precis inpå stugknuten, ser inga grannar om jag inte klättrar upp på bergknallen här intill. Men det är som sagt en del stora avstånd ... och hade jag inte haft mitt översättande och mitt författande hade jag varit hopplöst arbetslös just nu.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 12:01
Datum: 2005/09/28