Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

HP - GoF

Jag var nog kvar litegrann mentalt i 3:an eftersom jag såg den direkt innan bion. :) Jag nämnde en skådis (Sirius Blacks kompis, minns inte hans namn) idag för sambon och då påpekade han att han var ju med i tredje filmen!

Jag har länge varit litegrann motståndare till HP på grund av hypen kring böckerna och filmerna (jag gillar inte trender för trendernas skull), men de har verkligen vunnit mitt hjärta nu! (Inte böckerna alltså eftersom jag inte läst någon än)

Skrattade lite åt en recension i vår lokala blaska där recensenten skrev: "Romantiken stövlar in i trollkarlsskolan i form av... en underskön fransk blondin, och den charmiga klasskamraten som kastar kärvänliga blickar på vår hjälte." (Tog bort lite i mitten) Hmm, den där fransyskan hade väl ingen romans med någon? Hennes lärarinna däremot... Och Hermione är väl intresserad av Ron och inte av Harry? Så har i alla fall jag uppfattat det sedan första filmen.

Det var i alla fall en riktig "må-bra film" även om jag kan tänka mig att en del scener kan vara otäcka för 11-åringar. Miranda Richardson är alltid lysande! Till exempel i Alice i Underlandet där hon är drottningen: "Off with their heads!"


Namn: Elido
E-post:
Tid: 21:22
Datum: 2005/11/19