Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

För de som läst A feast for crows

Littlefingers plan är i alla fall att Sansa ska gifta sig, men planer brukar inte hålla så länge i den där världen. Och även om planen skulle hålla så tror/hoppas jag att Sansa inte kommer vilja gifta sig, eftersom hon fortfarande är gift med Tyrion. Visserligen älskar hon honom inte ännu, men jag tror hon kommer motsätta sig bigami.

Aryas och Briennes slut var ganska stora cliffhangers, jo =) Men jag tror inte Aryas blindhet är permanent, utan bara nästa steg i hennes träning.
Jag tror också att det var "Arya" hon skrek.

Även om Lannisterklanen överlever åtalet mot Cersei och fortfarande sitter på tronen så lär de försvinna därifrån när Dany kommer. Efter det lär Dany jaga upp och döda en del Lannisters, då hon anser de vara mest skyldiga till hennes familjs fall. Tyrion är väl den enda som kommer sitta säkert... och tyvärr så lär Jaime vara den första hon vill ha död på =(

Cerseis plan angående Jon gick ju ut på att den Kettleblack-brodern som berättade om sitt förhållande med Margaery skulle skickas till "the Wall". Det lär inte direkt hända nu, med tanke på allt som hände den brodern efteråt.

Från början hade Martin tänkt att inte ha med Feast-karaktärerna i nästa bok och släppa "A Dance with Dragons" om ett år, men nu har han en idé om att även ha med en del av vad som händer efter Feasts slut i nästa bok, så att den täcker ett lite längre tidsspann. I sådana fall skulle det ta ett och ett halvt år att skriva färdigt den.


Namn: Steinman
E-post:
Tid: 14:33
Datum: 2005/11/26