Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Det är jul

Jörgen: har ni beslutat er för att trycka Beths bok ändå? ;)

+ med julen: Rött, glitter, ljus, julmusik, sentimentala Santa-filmer (lite fantasy med tomten och hans nissar), Disneyfilmer, matinéer om sjörövare, julmust, glögg, julgodis, kakor och bullar.

- med julen: Julklappshysterin och städstress (fast jag fick hjälp av sambon i år :))

Maten har jag inte mycket till övers för eftersom jag är (fusk-) vegetarian. Det är bara laxen jag äter i köttväg. I min familj har vi som tradition att ha Hasselbackspotatis till julbordet, men jag kommer inte att träffa dem i år. Syrran kommer inte upp till Norrland i år, så min mor beslutade att jobba istället, så jag och sambon måste fira med hans föräldrar. (Hade helst varit hemma och tittat på Kalle Anka... Barnslig-jag vet!)

Har övertalat min släkt att inte byta julklappar och det känns som en stor lättnad! Med syrran i Göteborg, brorsan i Miami och sambons brors familj i Atlanta så känns det dyrt och onödigt att skicka paket (Förutom systerbarnen som naturligtvis måste få en sak var). Så det är bara sambons föräldrar som prompt vill byta och de är äldst av alla! De håller hårt på traditionerna. (De är dessutom svårast att ge nåt till för de har allt redan)

Kanske min kattpojke får nånting, men han är 13 år och brukar inte uppskatta små leksaker. Det blir nog överlag en rätt dyster jul eftersom min kattflicka dog i höstas. :( Kommer bara att tänka på när min lätt överviktiga flicka prompt skulle klättra i julgranen trots att hon var för stor och tung och den välte! :/


Namn: Elido
E-post:
Tid: 21:50
Datum: 2005/12/03