Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Det är jul

Jag lagar givetvis inte all mat på julafton och fuskar på de flesta tänkbara sätt men färdiglagade köttbullar? Näe det smakar piss. Sillsallad köper jag numera färdigfixad i fiskaffären, sillen likaså. På med lite extra rödlök bara.

Däremot förstår jag uppriktigt sagt inte varför vuxna människor springer och köper äggklocka till faster Siv de aldrig träffar annars och en Musse Pigg slips till Farbror Sture. Bara för att man måste!!! Jag älskar att ge bort saker och gör det gärna året runt om jag har råd.

Tror jag berättat det tidigare men jag och min bror undanbad oss julklappar från 14-års åldern. Kanske var det för att det var den tiden då. (Alternativa julfirande på 70-talet) Jag har aldrig saknat dem. De bästa jularna jag minns var de då närmaste släkten träffades och vi köpte alla med oss varsin present och lottade ut dem. Naturligtvis var det knytis också.
Men hur skulle man kunna låta bli att köpa julklappar till sina bran bara för att man inte köper till sin man? Snacka barnen skulle känna sig försummade när alla andras barn får. Å varför skall de ge presenter till mig? Det är ju ändå jag som ger dem månadspeng. Det är som att ge till sig själv och det kan jag göra själv. Gå å köpa mig en bock jag vill ha eller ett par nya örhängen. (Fast jag kallar det födelsedagspresent, fyller ju år på juldagen)
Extra aggresiv just nu efter att ha varit inne i stan och slagit mig fram genom masspsykosen)


Namn: Beth
E-post:
Tid: 21:04
Datum: 2005/12/12