Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Fantasywebbplatsen tas ur drift

Hmm misstänker att detta har att göra med att försäljningprognosen för fantasy har sjunkit.

Tror någon där har kommit fram till att underhållet av noks fantasy websida kostar mer än det sålde böcker eller så kanske det är bestämt att sluta publicera/vara agent för fantasy. Vet ej vad som sker på era möten. Lite mera feedback om varför beslutet skulle vara trevligt för oss forumanvändare. Är det relaterat till företaget och att vi skulle få tillgång till information som påverkar företaget som ej är offentlig än, så bör ni skynda på med er pressrelease.

Konkret förslag är att admin eller Jörgen får kontakt med någon av oss här på forumet som kan hosta en server där vi helt enkelt kan föra över forumdelen(eller allt). Med noks tillåtelse så klart. Vet inte vad ni ska göra med koden och annat. Inte precis så att man kan sälja sidan till Bokia eller nått. Skulle inte detta falla i smaken så vad sägs om att vi skrev nått kontrakt där vi driver allt på ideel basis där nok behåller makten över allt men vi "underhåller" websidan och gör så att nok slipper kostnaderna för allt som har med denna delen av deras website att göra.

Mycket av ovan kan ju utvecklas av oss alla men vi kan väll vänta på lite respons uppifrån innan vi börjar utveckla ideerna. Vi kan säkert besvara ev. frågor ledningen/webtekniker har. Vi har ganska bred kompetens här bland forumanvändare som vi kan nyttja gemensamt.

Skulle ovan inte fungera alls så är jag övertygad om att vi hittar ett substitut.
Men möjligt så kan nok få en deal bättre än vad de hade kunnat hoppas på.

Mvh Martin a.k.a(also known as) Räven


Namn: Räven
E-post:
Tid: 02:02
Datum: 2006/01/05