Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Fjanteri !!!

Liten kommentar bara..

OM du inte är intresserad av våra mer "personliga" inlägg så skit i att läsa dem. Punkt. slut.

Ang. boendefrågan så kan den ju vara väldigt relevant för den eventuella träff som tagits upp som förslag. MEn det kanske inte heller är tillräckligt fantasy för dig?

Ok. jag kan skriva hundra inlägg om dagen med analyser om varför Bilbo inte springer omkring i trikåer eller om teaterstycket En midsommarnattsdröm borde tillhöra fantasygenren eller om Pratchett verkligen är den han utger sig för att vara eller om det egentligen inte är Robert Jordan som skriver ALL fantasy, men min erfarenhet, hur liten den än må vara, är att dessa inlägg inte får så många svar. Då känns det inte så motiverat.

JAg blir jätteglad när någon kommer med ett intressant inlägg, men jag är ganska trött, personligen, på att läsa teorier till leda om Rand egentligen är mormor till Mat eller inte, så de inläggen skiter jag i. Så kan du också göra. Skit i de inlägg du känner är meningslösa.


Ang. Nibelunds kommentar om namn så ja, han kan vara burdus och säga saker lite väl direkt, men andemeningen är väl ändå vettig? Visst är det bättre att bli igenkänd när man kommer än att folk undrar om det är rand1 eller rand2 eller 3? Ok om de HETER Rand1, då är det ju inte längre RAND eller hur?

Fast.. Nibelung.. du KAN faktiskt formulera dig så du inte förolämpar halva Sverige, lilla gubben! *kittlar gullet under hakan*


Namn: pejgan
E-post: pejgan@telia.com
Tid: 17:54
Datum: 2001/02/07