Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Älva: Syftade inte på brevbärarna direkt. Snarare var det postens lastbilar. Vissa internetföretag erbjuder att man får kollinummer i samband med beställning. På det viset kan man se vad ens paket befinner sig. Beställde en bok, den började i Göteborg om jag minns rätt, sedan kom den till Norge, sorterades och skickades vidare till Stockholm varvid jag började bli förvirrad. Dagen därpå kom den däremot äntligen till Jönköpings ingående postcentral och sedan mitt i natten dagen därpå kom den till Värnamo. Just då var det fredag. Och man får per automatik avi utskrivet dagen efter ankomst om paketet är skrymmande eller vad det nu stod på hemsidan.
Men har man kollinummer kan man skippa avin och hämta med en gång om man vet att den finns på utlämningsstället. Fick fortfarande avin på måndag men det tog väl allt som allt åtta dagar, tio om jag inte haft kollinummret.

Därmed säger jag inte alltid att det går sakta. Beställde en mp3 spelare för ett tag sedan på morgonen. Hade den i handen rakt ifrån Stockholm dagen därpå. Tror man får ha lite tur ibland ;)

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 09:54
Datum: 2006/04/20