Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

BIO,n Är Döende!

En Bio av 2 har döt i visby o här komer teorierna o profetsian om svensk bios död! Vad är Bion i hjentligen det är ett stort vardags rum där alla samlas för en enda anledning. Filmen!
Ni mins säker den där spesihjela kvelen då mamma smög om kring i köket fixade popkorn lesk/eller saft för att vi var ine i filmen så myket o det var en sån underbar kvel man ofta tenker tilbaka på. Bion skall sträva efter den der kenslan då filmen betyder allt o allt redan fins där så man inte behöver sakna någon eller någe.
Deta uplever man nu hemma hos en kompis som har suraon o helst har miklat med högtalarna skelv så det är Vugon jud i dom(SE liftarens guid till galaxen) när man siter där o får höra vrålet från prodetor på ny relis så man får stå pels eller senen i kasablanka så man vill gråta. o då har man inte got nån stans betalar inte 70 till 90 spen för en plastig uplevelse med o bekvema säten o en amatör som Ljud tekninker som får det att spraka i bio lokalens 1,4system. sf-bio henger inte med i svengarna på våra mindre orter, det var snart 19dagar sen gost rider hade premiär i sverge i får enu se Nina frisk på våran bio.
sen har vi våra favorit böker som vore best att se på Bio med en kompis men då är 60% av handlingen borta. så man blir besviken. Sf-Bio fy skems att ni inte hjer er på film tilverkarna o hötar finger.
Folk undrar varför folk ladar ner Olagligt det kostar 4kr o det är skivan man betalar för.
sen har man råd med alla ljud penaler man kan önskasej.


Namn: DwH
E-post: sinnedh20@hotmail.com
Tid: 08:54
Datum: 2007/04/07