Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Var det det hemska kriget mellan Ithron och Nibbe?

Jag skulle nog säga SF av det skälet du nämnde, rymdskepp. Eller ja, inte enbart, har ju också sett alla SG-1 och Atlantis och de handlar alla om överlägsen teknologi. Måste bara tillägga, stor McGuyver fan så jag var lite ledsen när Richard Anderson försvann.

Men jag håller inte riktigt med dig Eowyn. Deras meditation för att nå ett högre stadie av existens mer verkar vara Taoism i dess tempelform, att man uppgår till ren energi och den samlade kunskapen om universum. Lite avvikande då the ancients verkar fortfarande behålla identiteter men om du tänker sen, the ori. Bli yin och yang , Tao 101. Och taoism anses vara vetenskapligt, åtminstonde av vi utövare som anser att vi studerar världsalltet genom att vara naturliga och bara vara en del utav helheten ;)

Men the wraiths, var inte de bara något form av mutanter mellan ancients, tidiga människor och insekter. För många offer för insekterna så att deras dna tillslut muterades till en ny ras, men med avancerad teknologi ifrån the ancients.

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 23:37
Datum: 2007/05/28