Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Yes, Firefly är absolut värd att kolla upp - serien är skapad av Joss Whedon (som gjorde BUFFY) så det här är en bra serie!
Dock så är det en väldigt kort serie, och det är lite deprimerande när man får slut på avsnitt med så många lösa trådar (men Serenity ordnade upp de flesta av dem, i alla fall).
Jag har båda på DVD, Firefly i en engelsk import som saknar svensk text (kanske en av anledningen att jag inte lyckats övertala någon i min familj att se den?) och filmen har jag i den svenska DVD-utgåvan (de vägrar att se den också, min familj är så tråkig ibland)...

Jag brukar också missa SG1 så gott som alltid, jag brukade inte alltid vara hemma så tidigt från skolan, och nu när det är lov har jag annat för mig... Jag föredrar nog SGA, men det kanske beror på att jag laddat ned alla tre säsongerna och känner karaktärerna rätt så bra.
Eller så beror det på att Atlantis är en så cool stad.

Allvarlig, hur många skulle vilja bo på Atlantis? *räcker upp handen*

Jag har hört att det är Stargaten som översätter alla språk så det låter som engelska, men jag vet inte om det stämmer. Det skulle ju liksom inte förklara varför en del språk INTE översätts till engelska. It's weird...
Och, jo, det där med att datorerna är kompatiabla är den mest irriterande grejen i hela serien. Fast jag brukar försöka med att ignorera det genom att tänka "Hey! Om NÅGON kan få en tusen år gammal dator från en helt annan civilisation att fungera med våra datorer, så är det McKay/Carter."
Det hjälper ibland...


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 20:09
Datum: 2007/06/15