Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Viss spoilerrisk föreligger, men jag är ganska säker på att det är saker från första böckerna som jag pratar om och är det inte det så är det skrivit i omskrivningar som gör att det inte förstör något..





Imperiets Dotter råkar vara en av mina favoritserier. Men jag håller inte med dig om att hon alltid följer traditioner och regler, är inte både Arakasi och Lujan med i första böckerna? Där har du ett traditionsbrott som heter duga!! Eller Papewaios svarta band, också ett exempel på hur hon använder traditionerna mot sig själva..

Sätta sig in i och sätta sig in i.. Jag vet inte om det är svårare att sätta sig in i Maras situation än i andra fantasymänniskors.. Frodo eller Jills liv är inte heller något som jag direkt kan sätta mig in i.

Mara är känslolös och kall? Förlåt? Hur definierar du känslolös? Jag minns flera tillfällen där hon uttrycker både den ena och den andra känslan.

Iofs kan det vara så att jag älskar ränksmideri och list och därför älskar denna boken, trots att den är traditionsbunden.



För att till sist svara på din fråga; Ja serien är värd att läsa färdigt, första boken är bara en lätt uppvärmning för vad som komma skall.


Namn: Lord_Silver
E-post:
Tid: 16:04
Datum: 2007/07/06