Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Alternativhistoria

Mitt tidigare inlägg här ovanför var väll lite sådär. Det är väll bara så att det Jordan inte snott från andra Fantasyverk det har han snott från Bibeln (då främst uppenbarelseboken) Vad neggativt allt alltid låter om Jordan. Trots allt verkar ju de flesta här läsa hans böcker (Det är väll egentligen inget större fel på dem). Man kan i bland få intryck av att Jordan få agera tjäpphäst för sånt han knappast är ensam om i fantasygeneren (eller andra genenerar).
Har dock aldrig börjat köpa jordans böcker, utan lånat på bibliotek (med undantag för den första) så det har blivit att läsa serien på svenska. (Väntar med spänning på Järnets tid.)
Är Sagan om drakens återkomst värdens mest underhållande såpopera? Har dock aldrig orkat igenom något helt avsnitt av någon av alla dessa förskräckliga tvsåpor som går på dagarna (jag är väll fördomsfull men man blir så trött så fort de blibbar upp på skärmen, man börjar zzzzzzzzz...), så jag vet väll igentligen inte, men är det inte ibland något sådant över bokserien. (inte att man blir trött alltså utan det andra). Rellationsproblem hit och dit, vad ska draken göra nu, Mat blir jagad av vad var det nu, nä det var han som jagade, ja ni förstår nog.
ähh skippa det där det börjar bli sent (tjaa allt är rellativt i dag är det det, sportlovet börjar nu så snart är det väll inte sent förän sisådär 08.00 när dyngnsrytmen har ställt in sig).
Skickar inlägget ändå det stod nog något i början av det.
Det är nog på tiden attjag går och lägger mig.


Namn: Kappan
E-post:
Tid: 02:02
Datum: 2001/02/11