Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Skuggan av Ithron

Sai skrev

>Är Cam ännu en av dina alter egos nibelung? Han låter lite
> som om du har vridit upp honom och lagt på en skiva... :)

Detta inlägg visar enbart hur omogen du verkligen är. Din anklagelse är befängd. Om du jämför min och Nibelungs stil kommer du att märka att den inte är likadan, fast din analytiska förmåga kanske inte är så stor som du vill göra gällande.

Det verkar som ditt enda sätt att försvara dig när någon är emot dig eller för Nibelung är att anklaga personen för att vara Nibelung själv. Bevisbördan ligger på dig och inte på mig och jag tycker det är ett billigt sätt att avfärda någons kommentar. Vad exakt är det som får dig att tro att jag är Nibelung?

Angående en trasig grammofonskiva så får jag säga detsamma. Du återkommer ständigt till ditt krig mot Nibelung, du tar varje tillfälle i akt att kritisera honom och det blir fånigare och fånigare hela tiden. Du klagar på att Nibelung gör oseriösa inlägg men det finns många andra som skriver betydligt oseriösare inlägg men dessa kritiserar du inte vilket verkar tyda på att det bara är en ursäkt för att kunna kasta skit på Nibelung. Varför du gör det´ta är för mig oklart men kanske är det för att försöka ta igen sårad stolthet?

En annan patetisk sak är att du lämnar forumet med buller och bång för att sen återvända under ett annat Nickname för att fortsätta ditt krig mot Nibelung....ge upp. Väx upp. Skaffa dig en hobby!

> Vad är värst? att gnälla eller att gnälla på en som gnäller?
> "...the fool or the fool who follows him?" (Obi Wan Kenobi,
> Star Wars)

Med tanke på att det var du som gnällde på Nibelung för att han gnällde så passar det uttrycket bättre på dig själv. Jag påpekade bara att det hela var rätt patetiskt och bad dig sluta gnälla så mycket.

MVH

Cam


Namn: Cam
E-post:
Tid: 11:59
Datum: 2001/02/11