Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Frändebanes Dolk v.12?

Åk inte dit vecka 12!!! Området invaderas varje vår av den Cairhienska adeln och en massa köpmansfamijer som för en himla massa oväsen och har sej. Det blir ju förstås en hel del party, men jag antar att du och dina vänner är ute efter naturupplevelsen.
När är vecka tolv förresten? De har väl 10-dagarsveckor där, vad jag har förstått, så du får se upp så du inte blir inbokad i sommar istället.

Ställen som jag rekommenderar är Saldea och Västra Dimbergen. Dimbergen är utmärkta snowboardberg, men ta helst den västra sidan där det kommer mer snö. Baerlon (öst) är också ett utmärkt ställe om ni vill ha lite utmaningar.

Saldea har länge varit politiskt instabilt. Jag tvivlar på om det är så smart att åka dit nu, striderna kan ju blossa upp när som helst. Saldea bjuder annars på fantastisk åkning.

Ett annat favoritställe är bergen runt Stedding Shangtai. Ni får säkert bo i steddingen, och därifrån går det att göra dagsutflykter till endel av topparna runt om. Varning för tunn luft. Världsryggen överhuvudtaget har fin åkning och en otrolig natur, men östsidan ligger kraftigt i regnskugga.

Jag har hört en hel del otroliga berättelser om Seanchan, det ska finnas en hel del bra ställen där.

För övrigt måste jag tillägga att jag absolut inte vet vem Muddasjokk är.


Namn: Yapel
E-post:
Tid: 18:11
Datum: 2001/02/16