Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

To be continued

?Nå, Charlie?? undrade Langorn ?några nyheter om våra motståndares arméer??
?Visst, käre vän? sade mannen stolt ?jag fick ditt bud förra veckan och jag har gjort lite efterspaningar.?
?Bra jobbat? sade Langorn ?som du vet har vi slagit läger i Gammelskogen, där Bob bor.?
?Jodå, och en hel del hjältar har samlats där har jag hört? sade den unge mannen.
?Nä, egentligen är de inte så många än? förklarade Langorn, aningen motvilligt ?det är mest ett reklamgippo som vi satt ihop, men en rätt rejäl armé har vi satt ihop.?
?Lego-Klas avaktar och samlar styrka i Imperiets huvudstad, han ser inte ut att gå till anfall mot någondera sida.? Sällskapet såg aningen lättat ut efter att ha fått höra detta, men sedan fortsatte mannen sin raport ?Bal?Sauron, däremot, han försöker utbreda sin makt genom att ta över fler och fler länder, han har ju redan tagit större delen av världen.?
Sällskapet gav Landalf en sur blick som för att säg ?vadå, alla länder??. Landalf fattade galoppen och började skamset inspektera rummets ena hörn.
Spindelväv, smuts och en liten pall, antagligen en pall, det var svårt att se på grund av all spindelväv?
?Vad tycker du att vi borde göra nu då?? undrade Langorn ?har du några goda råd??
Den där pallen var ju rätt ful?tack och lov för all spindelväv?
?Ondskan har ju som sagt tagit över de flesta av länderna i syd-öst, förutom Sai-el landen bortom bergen, långt, långt bort i öst. Ingen av våra fiender har vågat försöka sig på att anfalla dem, än.?
Ännu mer spindeltrådar, runt omkring i hela hörnet, det såg nästan ut som om allt var uppbyggt av trådar?
?Sai-el folket är ju rätt konstigt, men de skulle utgöra mäktiga allierade till våra trupper? sade Langorn fundersamt ?men deras land ligger så långt bort, vi befinner ju oss i nord-väst dit ondskan ännu inte nått annat än med enstaka plundringståg?
Vad mycket trådar?vänta lite, allt består av trådar! Landalf sken plötsligt upp.
?Det finns ett sätt att ta sig dit? sade han och drog på så sätt till sig allas blickar och öron ?om vi skulle kunna använda de där trådarna som Couvenante talade om tidigare, då skulle vi komma dit fort som bara den!?
?Men Landalf? protesterade Langorn ?den enda jag känner till är den i Yttre-Änd och jag vill helst inte ta mig hela vägen dit igen?
?Om vi skulle kunna få tag på ett sådant där troll, eller vad det nu är för något, så skulle han säkert kunna hjälpa till? föreslog Landalf ?men var kan??
?Jag tror jag har ett av de där ?trollen?, som du kallade dem för, här på mitt värdshus? sade Charlie ?om du väntar lite så ska jag hämta honom.?
Charlie reste sig upp och försvann ut ur rummet, men kom tillbaka nästan genast.
?Det här är Tro?gen? sade han för att presentera sin vän för sällskapet.

To be continued?


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 21:26
Datum: 2001/02/22