Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Urkällan = Läskedryck

Har någon testat det så kallade kaffesubstitutet, malda rostade maskrosrötter. Testade första gången med att dosera det som vanligt bryggkaffe, jisses vad beskt. Om det smakar kaffe är väll frågan men det smakar iallfall, igentligen enligt mitt tycke nödvändigtvis inte så mycket sämre, kunde faktist aldrig bestämma mig för om smaken var bra eller förskräcklig.
Dock var det nog ett alldeles för stort jobb att först samla maskrosrötter, tvätta dem, rosta dem, och sen mala dem (handkvarn). (Dessutom luktade det rostade maskrosrötter rätt kraftigt efter att man malit rötterna.)
Testar kanske någon mergång men då får jag försöka att montera ihop den närmast antika kaffekvarnen lite stabilare först, det skramlade oroväckande om den första gången.

Om det ska vara någon läsk: helt klart Jolt (eller varför inte must (har ju trots allt mycket smak, dessutom blir det ju ibland tillockmed lite skum på dylika blandningar (ser ju alltid kul ut med skum)). Men Jolt smakar ju helt klart bäst.


Namn: Kappan
E-post:
Tid: 10:24
Datum: 2001/02/23