Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Var är brudarna?

*Räcker upp handen* Jag är tjej och läser fantasy (och skulle väl rent teoretiskt kunna klassifieras som brud. (17 år. Det är väl lagom ålder)). Jag håller med att tjejer inte brukar vara lika öppna om att de läser fantasy. Vet inte om det beror på att det anses som ett typiskt "kill-intresse" på nåt sätt eller att tjejer är mer oroliga för att verka konstiga eller töntiga (annorlunda intresse = konstig = utfrusen/mobbad). Fantasy brukar ju dessutom anses (eller har ansetts) som lite småtöntigt.

Jag gillar anime (tecknad film från Japan) förutom fantasy, och där är det också nästan bara killar som är aktivt intresserade (varav 99% verkar vara datanördar. Något samband?). Jag känner visserligen tjejer som är intresserade, men de är inte lika organiserade eller går med i klubbar. Har ingen bra förklaring till varför det är så (fast åas kanske jag är onormal. Mycket tyder på att jag föddes med fel kön. Tex att jag gillar matte, har breda fötter (ta en titt på damavdelningen i en skoaffär så förstår du vad jag menar), och gillar actionfilmer)

Ang. Beths förslag om att det är den oansenliga tjejen som ingen lägger märke till som läser fanasy så tror jag att det är ett hett tips.

/Eva, en oansenlig tjej som ingen lägger märke till


Namn: Eva
E-post: count_zer0@hotmail.com
Tid: 01:13
Datum: 2001/03/04