Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Ny i forumet

Hej hej!

Välkommen till forumet!
Jag skriver inte särskilt mycket, men jag hittar på desto mer. Har försökt mig på cyberpunk (äventyr/drama/lite romantik/intriger/sadism), nutid (äventyr/drama), romantik (äventyr/sorgligt/sadism), fantasy (äventyr/humor eller äventyr/sadism) och animeinspirerat (äventyr/humor).
Om ni undrar vad jag menar med "sadism" så är det när huvudpersonerna, för att citera statens censurnämnd, utsätts för grovt övervåld under tortyrliknande former :-)

De historier jag faktiskt skrivit ner är en fortsättning på en animeserie (kommer ni ihåg vad anime betydde barn?) och sen en fantasybok som jag skrev tillsammans med en kompis när vi var yngre. Den var ganska rolig, särskilt med tanke på att vi inte hade någon som helst respekt för alverna. Av totalt 4 alviska karaktärer tillbringade en sin mesta tid med att sura, en var söt men ganska naiv (alver - visa och allvetande? glöm det!) och en var ficktjuv (alver är båda snabbare och smidigare än människor. Alltså har de perfekta förutsättningar). Jag vet inte riktigt om den berättelsen var tänkt som komik från början, men vi gapskrattar iaf varje gång vi läser den.

Mina inspirationskällor är naturligtvis Eddings (de elaka kommentarernas mästare), vad som helst jag råkar ha läst/sett på tv/drömt (som jag feltolkar och sedan stjäl rakt av. Eftersom jag missförstått originalet totalt märks det inte att jag stulit iden) och min egen sjuka fantasi (den har jag haft mycket nytta av...).

Vill du ha hela To be continued förresten? (och -viktigare - har inte redan fått den). Pax för att få skicka den i så fall!

/Eva


Namn: Eva
E-post:
Tid: 19:12
Datum: 2001/03/12