Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Sysselsättningar

Min sysselsättning är arbetslös (eller mellan två jobb som Segemyr skulle säga). Igentligen så har jag inte haft ett första riktigt jobb, har bara jobbat under sommaren, julhandeln och bokrean. Kanske borde jag ta och läsa vidare på högskola eller universitet, något naturvetenskapligt som t.ex. kemi eller mattematik.

Min dag består av att jag går upp när jag har sovit ut, inget kan få mig att gå upp tidigare. Varje dag är som helgdag för mig.

Kan inte fatta var mina dagar tar vägen, jag har hela dagen fri men ändå gör jag inget kreativt, borde skriva de böcker som jag har i huvudet men varje kväll inser jag att jag inte har gjort det och då säger jag till mig att imorgon så skall jag banne mig skärpa mig, men gör jag det? NEJ! Samma visa varje dag, sitter framför datorn, men inte skriver jag utan jag är på internet och spelar något vanebildande javaspel som Othello.

Om jag inte sitter framför datorn så ser jag på någon film eller läser en bok, ibland går jag ner på staden som vanliga dödliga. Om man skall spinna vidare på hur man skall försvara sig mot folk så brukar jag bara skrika: "DÖ SKUGGYNGEL!" Det brukar fungera, testa själva någon gång.

Nej, nu är det nog dags att skärpa sig igen, idag skall jag inte spela något spel på internet (kanske).


Namn: Flamnag
E-post:
Tid: 11:33
Datum: 2001/03/27