Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Är det fler killar som läser Jordans böcker?

Beth:

Kan det inte helt enkelt vara så att det blir problem när man ska leva ihop med en annan människa dygnet runt, oavsett om man är av samma kön eller inte?
Jag vet att det här antagligen inte räknas eftersom jag är tonåring och tonåringar förväntas bråka med sina föräldrar, men jag bor hemma och ibland känmns det som om min mamma kommer från en annan planet. Min pappa förstår jag mig däremot utmärkt på.
Tänk om det är så att alla tonåringar har svårt att komma överens med sina föräldrar inte _enbart_ pga alla hormoner utan för att det faktiskt blir problem när man ska bo i samma hus under en längre period.


Ingen aning:

Det där var ett skämt va?
Om inte: Vi har inte kritiserat Jordan för att män och kvinnor inte arbetar tillsammans (även om de faktiskt verkar motarbetar varandra oftare än de hjälps åt). Vi har kritiserat att det verkar som män och kvinnor inte alls förstår sig på varandra - inte ens som vänner. Ända undantaget skulle väl vara Rand och Min (men det är väl bara en tidsfråga innan de också börjar grubbla över varandra...)


Namn: Eva
E-post:
Tid: 08:28
Datum: 2001/04/03