Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Läs tipps???

Beth:
Dessvärre så har jag bestämt mig för att stanna hemma nu.
Undrens tid är här och mina föräldrar har äntligen lovat mig att jag snart ska börja få övningsköra, och inte en splitter ny bil. Fast om jag kan ta det under fundering om du köper hem vaniljglass till äppelpajen. Här hemma saknas alltid den delen och perfektionen blir därmed ouppnålig. En kompis till mig idag fick receptet till pajen och efteråt sa hans föräldrar att det var bland det godaste de hade ätit. Vet inte om det bara var av ren artighet men själv tyckte jag att den såg mycket fin och gyllenbrun ut. Och Vaniljglassen rann sakta nedför kanten. Mums!!!
Bra smak när det gäller litteratur? Det tackar och bugar jag för. Hittills så är nog det bästa jag hört. från mina föräldars håll så var det "Jaja, det är bättre än Sune-böckerna"... Jag läser visserlgen en massa annat. Filosofi som exempel. Otroligt tråkigt men halvt interssant på ett sätt ändå. De har bra beskrivingar på meditation, men när jag försökte lära "Haringetnamn" så gick det år skogen.
Han får hålla sig till sin klättring.
Tjuvar och mördare är min melodi i alla högsta grad.
Sliker runt i nattens allra mörkaste skuggor, faller över sitt ovetande offer och lämnar platsen i tystnad. Brr, skrämde nästan mig själv där. Ha en sådan smygandes runt i vardagsrummet... *ryser*

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 20:19
Datum: 2001/04/09